31 Temmuz 2013 Çarşamba

PRATİK BİLGİLER

YUMURTA ÇIRPARKEN:Eğer yumurtayı Porselen kapta hafif ısıtarak çırparsanız kararmasını önlersiniz,Üstelik bu şekilde çırptığınız yumurtayı kullandığınız kek ve kurabiyeler çok daha iyi kabarır. SOĞAN DOĞRARKEN:Soğan doğramak hepimiz için problemdir,çünkü gözler yanar ,bunu önlemek için soğanları doğramadan önce üzerine sirke serpin.Böylece gözleriniz yanmayacak. PORTAKAL VE LİMON KABUKLARI:Meyvelerin kabuklarını yıkayarak soyun kağıt kağıt havluyla kuruladıktan sonra fırına atarak iyice kuruyuncaya kadar pişirin,Çıkarınca mutfak robotunda un gibi öğütüp cam kavanoza koyun.Kek kurabiye ve pastalarınız da kullanın

Hiç yorum yok:

Template by:

Free Blog Templates