MALZEMELER:Yarım kilo ıspanak,2 patates,1 havuç,3 kabak 2 yumurta 2 diş sarımsak,1 paket kabartma tozu,100 gram kadar kaşar peyniri sıvı yağ tuz karabiber aldığı kadar un YAPILIŞI:Patates havuç ve kabağı rendeliyoruz ve sıvı yağla birlikte bir miktar kavuruyoruz sonrasında doğranmış ıspanağı ilave ediyoruz tuzunu ve karabiberini ekliyoruz.karıştırıp ocağın altını kapatıp soğumaya bırakıyoruz.soğuyan harcımı
za kabartma tozunu rendelenmiş kaşarın yarısın koyuyoruz.Yumurtaları kırıyoruz 2 buçuk çorba kaşığı kadar unumuzu da ilave edip iyice karıştırıyoruz.Geniş bir borcama karışımı döküp yayıyoruz.üzerine kalan kaşar rendesini serpiştiriyoruz.önceden ısıtılmış 180 derecelik fırında pişirip servis ediyoruz.AFİYET OLSUN
Hiç yorum yok: